Primul Centru de Informare pentru Turiști a fost inaugurat la Chișinău. Cum arată acesta

Primul Centru de Informare Turistică (CIT) a fost lansat la Chișinău. Astfel, începând de astăzi, vizitatorii pot beneficia de diverse informații, cum ar fi: evenimente, oferte de cazare, ghiduri turistice, cărți poștale, tururi și intinerare. Mai mult, centrul este amplasat în inima capitalei, chiar la parterul primăriei Chișinău. Vizitatorii vor putea afla detalii inclusiv despre destinațiile turistice din stânga Nistrului.

Primul Centru de Informare pentru Turiști a fost inaugurat la Chișinău. Cum arată acesta

„Guvernul SUA susține sectorul turismului Republicii Moldova de mai bine de cinci ani, iar lansarea Centrului de Informare Turistică la Chișinău vine să întregească ecosistemul turistic și să acopere cea mai mare necesitate a turiștilor - accesul la informație. Potrivit sondajelor, 71% dintre turiștii intervievați la ieșirea din țară au remarcat lipsa informației drept cea mai mare provocare în timpul călătoriei în Republica Moldova”, a remarcat James D. Pettit, ambasadorul SUA în Republica Moldova, care a participat la deschidere.

Potrivit http://www.md.undp.org/, Centrul de Informare Turistică a fost creat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene în cadrul Programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD, precum și al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), și Guvernului Suediei, prin Proiectul de Competitivitate din Moldova.

Pub

Acest proiect a costat aproximativ 1,5 milioane de lei, dintre care 235.000 de lei au fost oferiți de Uniunea Eropeană și 1,3 milioane de lei de Proiectul de Competitivitate din Moldova.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub