Primarul Capitalei, marcat după accident: Mi-am văzut moartea cu ochii

Dorin Chirtoacă este vădit marcat de accidentul în care a fost implicat în dimineața zilei de sâmbătă, pe traseul Chișinău-Leușeni. În cadrul ședinței săptămânale a serviciilor și subdiviziunilor Primăriei Chișinău, primarul a pomenit de câteva ori despre acel incident, transmite UNIMEDIA.
 
Edilul-șef al Capitalei a început ședința de luni cu aceste cuvinte: „Pe lumea aceasta în continuare, deocamdată. Situația operativă pot să o relatez și eu, într-un fel”.
Primarul Capitalei, marcat după accident: Mi-am văzut moartea cu ochii
Dorin Chirtoacă, primarul general al municipiului Chișinău (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Pe parcursul ședinței, au fost discutate chestiuni vizavi de pregătirile de Hramul Orașului, iar primarul a menționat că nu are chef de sărbătoare. „La mine dispoziția de hram mi-a fost stricată ieri dimineața că am văzut moartea cu ochii. Aș fi putut să nu mai fiu deloc aici după ceea ce sa întâmplat”, a menționat Chirtoacă.
 
La finalul șefinței, primarul a recunoscut că mașina în care se afla circula cu circa 100 km/h,că pe alocuri vizibilitatea era redusă din cauza ceții, și a evidențiat că la volan se afla pretorul sectorului Centru, Oleg Poiată, că el era pe bancheta din față, iar deputatul PL, Valeriu Munteanu - pe bancheta din spate.
 
„Sunt de acord că toți trebuie să conducem mai prudent, dar nici nu este corect să se considere normalitate când animalele circulă nesupravegheate pe șosea. Mi-am amintit că un an și jumătate în urmă a fost o situație asemănătoare. Atunci eram eu la volan și atunci am reușit să evit situația. Nu s-a reușit să fie evitați ambii cai, dar am avut mare noroc. Pe lângă cadavrul de animal putea să fie și trei umane, dacă nu era mașina cum era și nu se reușea manevra, dacă nimerea calul prin parbriz...”, a subliniat edilul Capitalei.
 
Potrivit lui, atât șoferul Oleg Poiată, cât și pasagerii Dorin Chirtoacă și Valeriu Munteanu, s-au ales cu „câteva zgârieturi și cucuie”, nu au avut nevoie să fie spitalizați sau de îngrijiri medicale.
 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub