Primăria anunță consultări publice „cu privire la modificarea Regulamentului privind Bugetul Civil în municipiul Chişinău”

Primăria municipiului Chişinău a inițiat, începând de ieri, consultarea publică a proiectului de decizie „cu privire la modificarea Regulamentului privind Bugetul Civil în municipiul Chişinău”.  

Primăria anunță consultări publice „cu privire la modificarea Regulamentului privind Bugetul Civil în municipiul Chişinău”
(Foto: UNIMEDIA)

Consultările publice vor avea loc pe data de 14 decembrie 2017, ora 15:00, în Sala de şedinţe a Consiliului municipal Chişinău.

Scopul proiectului este de a îmbunătăţi prevederile actualului Regulament privind Bugetul Civil în municipiul Chişinău și de a elimina lacunele existente şi de a creşte gradul de implicare a cetăţenilor în mecanismul de bugetare participativă.

Pub

Prevederile de bază ale proiectului sunt:

-  condiţiile de depunere a proiectelor;

-  mecanismul de examinare a proiectelor;

-  desfăşurarea procedurii de votare a proiectelor;

- termenii de implementare a proiectelor.

Beneficiarii proiectului de decizie sunt toţi locuitorii municipiului Chişinău.

Rezultatele scontate ca urmare a implementării deciziei supuse consultării publice: Îmbunătăţirea mecanismului de bugetare participativă în municipiul Chişinău.  

Impactul estimat al proiectului de decizie este implicarea unui număr cât mai mare de locuitori ai oraşului în proiectul de Buget Civil.

Recomandările pe marginea proiectului de decizie supus consultării publice pot fi expediate până pe data de 13 decembrie 2017, pe adresa electronică: bugetcivil@pmc.md, responsabil Vadim Brînzaniuc, la numărul de telefon (022)20-17-08 sau pe adresa bd. Ştefan cel mare şi Sfânt, 83.

Proiectul deciziei poate fi accesat pe pagina web: www.chisinau.md, sau poate fi solicitat la sediul Primăriei municipiului Chişinău, situat pe adresa: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 83.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub