(poza zilei) Cum arată ambulanța de la meciul de tineret-rezerve dintre Sf. Gheorghe și Zimbru Chișinău

Situație neobișnuită la meciul dintre echipele de tineret-rezerve FC Sfântul Gheorghe Suruceni și Zimbru Chișinău. Chiar dacă în regulamentul Campionatului stă scris negru pe alb că la orice partidă este obligatorie prezența unei ambulanțe, la meci, locul acesteia a fost luat de un autoturism simplu, de care a fost atârnată o uniformă a serviciului 903.

Astfel, la punctul 9.7 din Regulamentul FMF, "Un meci de campionat nu va începe sau nu va putea continua în următoarele situaţii:

- nepregătirii terenului pentru joc/teren de joc neregulamentar;

- în lipsa ambulanței, dotată cu inventar și medicamente pentru acordarea primului ajutor (inclusiv dotată cu targă sanitară); etc."

Cu toate acestea, meciul a avut loc cu consimțământul observatorului de joc Vasile Carp care, potrivit oficialilor de la FC Zimbru, a menționat în raportul de joc prezența ambulanței cu toate cele necesare. Vedeți mai jos însă cum arăta ambulanța. 

Din fericire, meciul nu a avut parte de niciun incident serios în care să fie necesară intervența ambulanței. Nu demult, în România a avut loc un caz extrem de grav în care fotbalistul lui Dinamo București, Peter Ekeng a decedat pe teren, iar ulterior s-a demonstrat că ambulanța adusă la stadion nu respecta condițiile necesare nefiind echipată cu cele necesare disputării unui meci de fotbal de nivel înalt.


Rezervele celor de la Suruceni au învins cu 2 la 0, iar meciul dintre echipele de seniori va avea loc duminică, la Suruceni de la ora 18.00. În tur, pe stadionul Zimbru din capitală, meciul s-a încheiat nedecis, 1:1.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.