Portalul de știri UNIMEDIA aniversează astăzi 9 ani de activitate pe piața media din Moldova

Portalul de știri UNIMEDIA aniversează astăzi 9 ani de activitate pe piața media din Moldova, fiind unul dintre cele mai urmărite instituții de presă din mediul on-line autohton. 

Potrivit statisticilor, în fiecare lună, peste 400 mii de vizitatori unici urmăresc știrile produse de echipa redacției.

Portalul de știri UNIMEDIA aniversează astăzi 9 ani de activitate pe piața media din Moldova
(Foto: UNIMEDIA)

Fondatorii UNIMEDIA au stabilit că la baza activității editoriale vor sta echilibrul și corectitudinea.

De-a lungul timpului, UNIMEDIA a informat publicul despre cele mai importante evenimente din spațiul public, fiind focusat în special pe subiecte politice, sociale și economice. În prezent, UNIMEDIA furnizează materiale în format video, foto și text.

Amintim că portalul nostru de știri a fost lansat pe 20 septembrie 2005 cu denumirea de uni.md. Inițial, platforma on-line a uni.md se comporta ca un digest de știri, pentru ca ulterior, echipa site-ului să producă conținut propriu. În 2006 uni.md a devenit UNIMEDIA. Portalul a devenit popular în Moldova, dar și în exteriorul țării, în special după evenimentele din aprilie 2009 și alegerile parlamentare anticipate din 29 iunie 2009. 

Pe lângă rolul de informare şi interpretare, site-ul are şi o responsabilitate civică, promovând valori în societate. 

În politica externă, UNIMEDIA susține integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană. Potrivit politicii editoriale, relațiile Republicii Moldova cu România Ucraina și Rusia se bazează pe cele de bună vecinătate.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub