PN anunță că NU va boicota referendumul anti-Chirtoacă: „Primarul suspendat trebuie nu doar demis, dar și atras la răspundere penală”

Reprezentanții fracțiunii PN îndreamnă locuitorii capitalei să participe la referendumul cu privire la demiterea primarului general suspendat. „Partidul Nostru califică drept o catastrofă pentru Chişinău aflarea de zece ani a lui Dorin Chirtoacă în funcţia de edil al capitalei”, se arată într-un comunicat de presă emis de membrii PN. 

PN anunță că NU va boicota referendumul anti-Chirtoacă: „Primarul suspendat trebuie nu doar demis, dar și atras la răspundere penală”
(Foto: UNIMEDIA)

„Această perioadă a fost una a haosului şi fărădelegii, degradării oraşului şi batjocurii asupra locuitorilor acestuia. Chirtoacă şi complicii săi trebuie nu doar demişi, dar şi atraşi la răspundere penală pentru tot ceea ce au comis”, se mai arată în comunicat. 

Faptul că inițiativa privind plebiscitul Anti-Chirtoacă le aparține anume reprezentanților PSRM, a îngustat spectrul forțelor politice care ar fi fost de acord să participe la acest referendum, menționează membrii fracțiunii PN.

Pub

„O abordare atât de egoistă a îngustat mult spectrul forţelor social-politice care ar fi fost de acord să participe la referendum, ceea ce poate duce la eşecul acestuia. Întreaga responsabilitate pentru un asemenea rezultat al referendumului va fi pe seama Partidului Socialiştilor. Cu toate acestea, în pofida poziţiei unilaterale şi înguste a iniţiatorilor referendumului, „Partidul Nostru” îşi îndreamnă susţinătorii să participe la acesta şi să voteze pentru demiterea lui Chirtoacă din funcţia de primar general al Chişinăului”, conchid reprezentanții PN.

Cei vizați nu au comentat deocamdată, afirmațiile membrilor fracțiunii Partidul Nostru.

Menționăm că, anterior reprezentanții PAS, DA, PLDM, PUN, PDM și PLR au anunțat că nu vor participa la plebiscitul anti-Chirtoacă, care va avea loc pe data de 19 noiembrie curent.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub