PLR se gândește să-l propună pe analistul Vitalie Catană în funcția de ministru al Apărării

(Update 13:05) Informația cu privire la candidatura lui Catană se confirmă oficial.

Liberal-reformatorii examinează posibilitatea de a-l propune pe analistul Vitalie Catană în calitate de candidat pentru funcția de ministru al Apărării. Cel puțin asta declarară una din sursele apropiate formațiunii, informează UNIMEDIA.

PLR se gândește să-l propună pe analistul Vitalie Catană în funcția de ministru al Apărării
Vitalie Catană (Foto: trm.md)

Reprezentanții partidului s-au întrunit la sfârșitul săptămânii trecute pentru a discuta acest subiect. Deputatul Anatol Arhive spunea joi în studioul UNIMEDIA că o decizie ar urma să fie luată în curând.

Ion Hadârcă, liderul PLR, se află într-o vizită în Suedia și ne-a spus că „este prea devreme să vorbim la acest subiect”. Totodată, co-președintele PLR, Ana Guțu a refuzat să comenteze această informație.

Pub

Vitalie Catană este de profesie jurist, fiind invitat în ultima perioadă la diferite televiziuni pentru a comenta evenimentele politice.

UNIMEDIA amintește că Vitalie Marinuța și-a dat demisia din funcția de ministru al Apărării pe data de 27 februarie. Acesta a invocat neînțelegeri cu șeful statului Nicolae Timofti cu privire la modul cum ar trebui să se dezvolte Armata Națională.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub