Citește toate știrile la acest subiect

Petru Frunze, singurul candidat la funcția de primar în Puhoi. Ce spune acesta despre lipsa concurenților

Locuitorii satului Puhoi care vor merge să își aleagă primarul la alegerile locale din 14 iunie vor avea de ales doar dintr-o singură candidatură. Asta pentru că în cursa electorală s-a înscris doar un singur candidat, Petru Frunze, din partea PLDM, actualul primar din Puhoi, informează UNIMEDIA.

Petru Frunze, singurul candidat la funcția de primar în Puhoi. Ce spune acesta despre lipsa concurenților
(Foto: facebook.com)

Contactat de UNIMEDIA, Petru Frunze spune că dacă acum patru ani a concurat cu alți opt candidați pentru fotoliul de primar, datorită rezultatelor obținute în actualul mandat nu mai are concurenți.

"Am fost împuternicit să duc mai departe proiectele începute. La moment lucrăm la construcția rețelelor de canalizare în toată localitatea, la  finisarea construcției casei de cultură precum și la finisarea lucrărilor de iluminare pe timpul nopții", a declarat acesta. 

Pub

Totodată cadindatul la funcția de primar în Puhoi spune că un pentru un primar bun problemele oamenilor trebuie să devină o prioritate.  

"Prioritate trebuie să fie problemele oamenilor din localitate. Un primar trebuie să discute cu concetățenii săi și să găsească împreună soluții. Personal pe durata mandatului meu în calitate de primar am avut peste 50 de întâlniri cu oamenii", a conchis Petru Frunze. 

Conform Codului Electoral chiar dacă candidează doar un singur candidat, trebuie sa fie valabile „50%+1”  din voturile electoratului. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub