Petrenco, trimis de PCRM „să se odihnească”

Deputatul PCRM, Grigore Petrenco, a fost trimis să se „odihnească”. În cadrul unei ședințe ordinare, conducerea partidului a decis ca deputatul comunist să nu participe în cadrul următoarei sesiuni APCE.

Declarația a fost făcută de Grigore Petrenco. Mesajul a fost plasat, ieri seara, pe pagina de Facebook a deputatului, transmite UNIMEDIA.

Petrenco, trimis de PCRM „să se odihnească”
Petrenco nu vrea "sa danseze" (Foto: UNIMEDIA/Igor vrabie)

„Plenul PCRM a propus astăzi o inițiativă. Conducerea fracțiunii PCRM a decis ca eu să nu particip în cadrul sesiunii APCE. Argumentele precum că eu am obligațiuni și sunt vicepreședintele fracțiunii de stânga în cadrul APCE, nimeni nu le-a acceptat. Mi-au spus că „trebuie să mă odihnesc”. Mi-am amintit de cuvintele lui Vladimir Voronin, care au fost rostite înainte de ședință: „fracțiunea te va rechema din APCE, pentru că ne faci doar rău”.

Nu știu ce face mai mult rău: discursul meu despre necesitatea de a dezoligarhiza Moldova sau lupta pentru drepturile și llibertățile cetățenilor, cererea de a atrage atenția asupra activității NIT sau altceva?”, a notat acesta.

Pub

Potrivit deputatului, dorința Anei Guțu de a „neutraliza” prezența comunistului în cadrul APCE  va deveni realitate datorită conducerii PCRM.

„Desigur, când comandantul „armatei unde toți merg în aceeași direcție” dintr-o dată a decis să se alăture scenariului unui cunoscut artist, el vrea ca toți să danseze plahotniucește. Cei care nu vor să „danseze” li se indică ușa. „Odihnește-te!”. Noi nu mai suntem în baricadă. S-a schimbat concepția. Cât de absurd nu ar părea, visul Anei Guțu se împlinește. Dorința de a neutraliza comunistul Petrenco la APCE a devenit realitate datorită conducerii PCRM”, a adăugat acesta. 

Totodată, acesta a subliniat faptul că nu planifică „să se odihnească” și nici „să danseze”. Acesta a declarat că va participa în cadrul APCE.

UNIMEDIA amintește că Grigore Petrenco, Mark Tkaciuk și Iurie Muntean au fost recent excluși din organele de conducere ale Partidului Comuniștilor.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub