Peste 90 de percheziții în 26 de raioane ale republicii și opt persoane reținute. Unul dintre ei este student al Academiei MAI

Au fost efectuate peste 90 de percheziții în 26 de raioane ale republicii. Până la moment, opt persoane, cu rol de organizatori și intermediari la realizarea drogurilor, au fost reținute. 

Peste 90 de percheziții în 26 de raioane ale republicii și opt persoane reținute. Unul dintre ei este student al Academiei MAI
(Foto: politia.md)

Potrivit oamenilor legii, în raionul Cahul a fost reținut un bărbat de 46 de ani, anterior condamnat pentru mai multe infracțiuni grave și deosebit de grave, recunoscut în lumea criminală cu autoritate ca „Faraon”. De asemenea, au fost reținuți și trei complici, locuitori ai mun. Chișinău, la care au fost depistate peste 1 kg de marijuană, dispozitive destinate consumului de droguri, arme și muniții, precum și utilaj destinat creșterii plantelor de cânepa și împachetării drogurilor prin vacuumare.

Potrivit aceleiași surse, unul dintre reținuți s-a dovedit a fi un student al Academiei Ștefan cel Mare al MAI, la care au fost efectuate achiziții de control, iar drogurile au fost transmise investigatorului sub acoperire pe teritoriul Academiei. Ca urmare a perchezițiilor au fost depistate plante de cânepă, un pistol fără acte de proveniență, cartușe de luptă de automat AK-47 deținute ilegal, obiecte destinate consumului de droguri, precum și droguri de tip hașiș.

Pub

Percheziții au avut loc la Fălești, Briceni, Anenii Noi, Edineț, Orhei, Ungheni, Glodeni, Ialoveni și Chisinău. Sunt vizate două grupări diferite.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub