Citește toate știrile la acest subiect

Reghina Apostolova, după ce a fost scoasă din cursa electorală: Le-au furat chișinăuienilor speranța

La scurt timp după ce a aflat sentința magistraților că a fost scoasă, candidata Partidului Șor, Reghina Apostolova, a declarat că este o decizie incorectă.

„Noi am avut o campanie deschisă, nu ne-am ocupat cu politică și geopolitică. Chișinăuienii vor ca orașul lor să fie schimbat, dar decizia de azi este una nedemocratică. Noi suntem o putere, cu noi sunt majoritatea chișinăuienilor. Astăzi le-a fost furată speranță”, a precizat Apostolova. 

Reghina Apostolova, după ce a fost scoasă din cursa electorală: Le-au furat chișinăuienilor speranța

Avocatul dânsei a precizat că merg să constate această decizie. Mai mult, Partidul Șor a pregătit contestații pe alți doi candidați, care, de asemenea, au apărut în imagini cu cetățeni străini.

„Consider că decizia este una corectă, au fost aduse probe concludente unde s-a adeverit că Partidul Șor a fost finanțat din exterior. Reghina Apostolova a folosit imaginea unui cetățean străin, anume Jasmin, distribuit pe rețelele de socializare. Suma despre care a fost finanțată este de 200 mii de lei, ei ar fi trebuit să fie confiscați”, susține Ion Cobîșenco, reprezentant PUN.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub