Citește toate știrile la acest subiect

PD și-a desemnat negociatorii. PL așteaptă să se întoarcă Ghimpu de la Bruxelles

Valeriu Lazăr, Igor Corman și Adrian Candu vor negocia cu reprezentanții Partidului Liberal Democrat și Partidului Liberal noul Acord al AIE, transmite UNIMEDIA.
PD și-a desemnat negociatorii. PL așteaptă să se întoarcă Ghimpu de la Bruxelles
Valeriu Lazăr, vicepreședintele PD (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Informații în acest sens au fost oferite de către vicepreședintele PD, Valeriu Lazăr, în cadrul emisunii „ÎnProfunzime” de la ProTV Chișinău.

Întrebat de ce Dumitru Diacov nu face parte din negociatori, Lazăr a spus că nu contează cine va exprima poziția democraților pentru că în PD este muncă de echipă. „Noi spre deosebire de alte partide, cântărim mult și facem muncă de echipă. Mai puțin contează cine vociferează o decizie sau alta, sau cine participă la un proces”, a declarat acesta.

„Noi trebuie să analizăm ce a fost bine și ce a fost rău doar din perspectiva ca să nu admitem asemenea situații pe viitor. Noi nu avem obiectivul de a face pe cineva prim-ministru, ci de a asigura o bună guvernare”, a adăugat sursa citată.

Totodată, biroul Partidului Liberal urmează se va decidă pe cine vor delega din partea formațiunii la aceste negocieri, după ce Mihai Ghimpu se va întoarce de la Bruxelles.

UNIMEDIA precizează că grupul de negociatori al PLDM va fi format din trei vicepreședinți ai formațiunii: Valeriu Streleț, Liliana Palihovici și Iurie Leancă.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub