PCRM deja „sărbătorește” destrămarea AIE

„Astăzi, pe 13 februarie 2013, s-a produs evenimentul mult așteptat de marea majoritate a societății moldovenești. Așa numita Alianță pentru Integrare Europeană artificial formată se destramă”. Această declarație aparține Partidului Comuniștilor, transmite UNIMEDIA cu referire la un comunicat de presă al formațiunii.

PCRM deja „sărbătorește” destrămarea AIE
Vladimir Voronin și Mark Tkaciuk (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

„Din primele zile, născută din cenușa evenimentelor din 7 aprilie 2009, pe isteria anti-comunistă și trădare deschisă a intereselor publice, Alianța timp de peste trei ani a torturat poporul moldovenesc, economia, demnitatea socială și realizările democratice ale cetățenilor”, se mai spune în comunicat.

Potrivit acestuia, Procuratura, instanțe de judecată, servicii de securitate, mass-media au ajuns în mâinile câtorva indivizi care s-au pus mai presus de lege și deasupra poporului. Doar o reacție furioasă și solidaritatea întregii societăți moldovenești după incidentul tragic de la așa zisă „vânătoarea domnească”, un eveniment fără precedent de tăinuire a circumstanțelor morții unui om, a devenit acea barieră după care existența actualei guvernări nu mai este posibilă.

În aceste condiții, Partidul Comuniștilor consideră necesară efectuarea decriminalizării urgente a Republicii Moldova - demisia președintelui Parlamentului, Marian Lupu, prim-vicepreședintelui Parlamentului, Vlad Plahotniuc, și tuturor celorlalți complici de rang înalt care au tăinuit crima în rezervația naturală „Pădurea Domneasca”, și crearea condițiilor necesare pentru redresarea statului de drept și funcționarea instituțiilor democratice.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub