Citește toate știrile la acest subiect

Pavel Filip a cerut președintelui țării să-l demită pe ministrul Eduard Grama

Procuratura Anticorupție a expediat ieri un demers în adresa premierului Pavel Filip, prin care a fost solicitată suspendarea provizorie a domnului Eduard Grama din funcția de ministru, în legătură cu desfășurarea urmării penale.

 Pavel Filip a cerut președintelui țării să-l demită pe ministrul Eduard Grama
(Foto: UNIMEDIA)

Tot ieri, la Guvern a parvenit și o cerere din partea ministrului Eduard Grama, prin care își anunță intenția de a demisiona din funcție. 

Având în vedere circumstanțele menționate, prim-ministrul Pavel Filip a transmis astăzi o scrisoare președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, prin care propune revocarea domnului Eduard Grama din funcția de ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare.

Pub

UNIMEDIA amintește că Eduard Grama a fost reținut  la 15 martie, de către ofițerii CNA și procurorii anticorupție. Grama a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul CNA.

Asta, după ce ofițerii CNA și procurori anticorupție au descins în această dimineață la Ministerul Agriculturii și în biroul lui Eduard Grama. Pecheziții au avut loc și la domiciliul lui Grama.

Potrivit șefului Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, Grama ar fi primit mită. Deocamdată nu se cunoaște despre ce sumă este vorba, cert este că, în schimbul banilor, acesta urma să favorizeze înstrăinarea ilegală a 9,2 hectare din terenurile Colegiului Național de Viticultură și Vinificație.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub