Partidul Nostru înaintează doi candidați la funcția de primar al orașului Bălți: „Dacă Plahotniuc cu Dodon îl vor exclude pe Grigorișin, noi oricum vom avea un primar bun”

În contextul alegerilor din 20 mai, fracțiunea Partidul Nostru va avea doi candidați. Astfel, Nicolai Grigorișin este candidatul care deja a fost înaintat, iar în calitate de candidat independent va fi Elena Grițco. Aceasta urmează să adune semnături pentru a se putea înregistra în cursa electorală.

Partidul Nostru înaintează doi candidați la funcția de primar al orașului Bălți: „Dacă Plahotniuc cu Dodon îl vor exclude pe Grigorișin, noi oricum vom avea un primar bun”
(Foto: curentul.md)

Declarația a fost făcută de către Renato Usatîi, președintele PN, în cadrul unei transmisiuni prin Skype.

Politicianul a punctat că în urma unor sondaje Nicolai Grigorișin are rezultate bune și pentru funcția de primar al orașului Bălți va fi între acesta și candidatul de la PSRM, Alexandr Usatîi.

Pub

„Noi am discutat mai multe candidaturi. S-a discutat Nicolai Grigorișin și colega noastră Elena Grițco. Mulți spuneau că Elena Grițco e mai bună decât Grigorișin pentru că vorbește două limbi. Însă, în condițiile în care poate exista o lovitură din partea lui Plahotniuc și Dodon, înțeleg că trebuie să mergem la alegeri cu două candidaturi. „Partidul Nostru” l-a înaintat astăzi oficial pe Nicolai Grigorișin, dar începem colectarea paralelă a semnăturilor pentru candidatul independent Elena Grițco. Astfel că, dacă Plahotniuc cu Dodon vor dori să-l excludă pe Grigorișin, noi oricum vom avea un primar bun la Bălți”, a declarat Usatîi.

Amintim că ieri fracțiunea „Partidul Nostru” și-a lansat candidatul la funcția de primar din mun. Bălți la alegerile din 20 mai. Nicolai Grigorișin este acel care dorește să-i ia locul ex-primarului de Bălți, Renato Usatîi.

În acest context, UNIMEDIA amintește că în cursa electorală s-au înscris deocamdată Ion Ceban (PSRM), Valeriu Munteanu (PL), Andrei Năstase (Platforma DA), Reghina Apostolova (Partidul Șor), Alexandr Roșco (Antifa).

Ieri candidatul PUN, Constatin Codreanu, s-a lansat în campania electorală pentru alegerile locale din Chișinău. Potrivit acestuia, de 10 ani asistăm la degradarea capitalei.

La moment, candidații independenți sunt Sergiu Tofilat și Silvia Radu care sunt în procesul de colectare a semnăturilor.

De asemenea, de ieri au început să fie montate corturile electorale, în care vor fi adunate semnături de la chișinăuieni pentru ca Silvia Radu să se poată înregistra în cursa electorală pentru  funcția de primar al capitalei.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub