Paris Hilton vrea să candideze la președinția Statelor Unite. Care este sloganul acesteia

Într-un interviu acordat publicaţiei Page Six, Paris Hilton vorbeşte despre trecutul ei tumultos, cariera ei, dar şi ambiţiile sale politice.

Paris Hilton vrea să candideze la președinția Statelor Unite. Care este sloganul acesteia
(Foto: http://parishilton.com)

În prezent Paris Hilton este directorul executiv al Paris Hilton Entertainment, o campanie care deţine 28 de magazine şi 20 de colecţii de produse, prezentă în 40 de ţări. Printre produsele marca Paris Hilton se numără: pantofi, genţi, bijuterii, ochelari de soare şi accesorii pentru câini. De asemenea vedeta lucrează şi ca DJ. 
 
Vedeta spune că viaţa ei de petrecăreaţă s-a terminat: „Nu mai ies în club. Prefer să stau acasă cu prietenul meu, să gătim, să ne jucăm cu câinii. Am fost la destule petreceri pentru viaţa asta. Chiar pentru mai multe vieţi.“
„Când m-am mutat la New York de la Los Angeles, nu mai fusesem niciodată la o petrecere“ mărturiseşte ea.
 
Paris Hilton a dezvăluit la o televiziune australiană că l-a votat pe Donald Trump, ba chiar ea a lucrat la agenţia de modeling a acestuia, pe vremea când era adolescentă. Dacă ar fi să candideze la preşedinţie sloganul ei ar fi: „Make America Hot Again“ (Să facem America sexy din nou), a spus femeia de afaceri în glumă.
 
Vedeta pare dornică să se apuce de afacerea familiei, ea şi-a deschis primul Paris Beach Club în Filipine şi plănuieşte să deschidă cât mai multe în toată lumea.
 
 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub