Pamela Anderson a vorbit despre relația ei cu fundașul echipei franceze Olimpique Marseille, Adil Rami

Celebra actriță Pamela Anderson s-a mutat în Franța alături de iubitul său, fotbalistul în vârstă de 32 de ani, Adil Rami. Ajunsă la 50 de ani, Anderson are o relație de 8 luni cu internaționalul francez. 

Pamela Anderson a vorbit despre relația ei cu fundașul echipei franceze Olimpique Marseille, Adil Rami
Foto: Voici.fr

Cei doi s-au cunoscut în luna mai al anului 2017, la Grand Prix-ul Principatului Monaco.

Pamela Anderson a recunoscut într-un interviu acordat presei engleze că înaintea aniversării vârstei de 50 de ani, s-a simțit singură în casa ei din Malibu și a decis ulterior să se mute alături de noul ei partener: "Pregăteam cina și nu apărea nimeni. M-am simțit singură și știam că aventura mea acolo s-a terminat" a declarat Anderson.

Pub

Actrița a vorbit despre relația ei cu fotbalistul lui Olimpique Marseille, Adil Rami: "El nu prea vorbește engleză, eu nu prea vorbesc franceză, dar avem limbajul trupului. El mereu îmi spune: "Hai termină! Cred că ai 30 de ani, nu 50. Arată-mi permisul de conducere. E imposibil, e imposibil! Sunt atâtea fete mai tinere, cum faci să arăți așa?". Vrem să ne protejăm iubirea. Sunt atâtea relații false în lumea asta. Adil nu stă cu mine ca să fie în centrul atenției și nici invers" a afirmat Pamela Anderson. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub