Oprah ar putea candida la prezidențialele din SUA. Zvonurile apărute după Globurile de Aur

Va candida Oprah Winfrey la alegerile prezidenţiale din 2020? Întrebarea e principalul ecou după discursul electrizant pe care Oprah l-a susţinut la gala Globurilor de Aur.

Oprah ar putea candida la prezidențialele din SUA. Zvonurile apărute după Globurile de Aur
(Foto: stirileprotv.ro)

Ea a devenit prima femeie de culoare care a primit trofeul pentru întreaga carieră. Iar doi prieteni apropiaţi ai realizatoarei tv au dat de înţeles că se gândeşte să se înscrie în viitoarea cursă pentru Casa Albă.

Abuzată sexual în mai multe rânduri, când era o copilă dintr-o familie sărmană, Oprah a emoţionat audienţa până la lacrimi, la Gală Globurilor de Aur, cu un discurs de 9 minute despre lupta femeilor pentru egalitate şi respect.

Pub

“Vreau ca toate femeile care se uită la noi să ştie că a început o nouă zi. O mulţime de femei minunate şi bărbaţi deosebiţi luptă din greu să devină liderii care ne vor duce către un viitor în care nimeni să nu mai trebuiască să spună “Me Too”, a spus Oprah, citată de Știrile ProTv.

Aceste cuvinte au “aprins” internetul. Fanii înfocaţi şi nu numai i-au cerut lui Oprah să candideze la alegerile prezidenţiale din 2020. Insistenţele lor au fost alimentate şi de apropiaţii vedetei, care au declarat că Oprah nu exclude posibilitatea.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub