Câteva ONG-uri o vor pe Maia Sandu - președinte

Președintele Moldovei trebuie să fie ales prin vot direct de către popor, iar candidatura Maiei Sandu să fie înaintată la funcția de șef al statului. Este solicitarea organizațiilor nonguvernamentale și a fost făcută cu puțin timp în urmă, în cadrul unei conferințe de presă.  

Potrivit reprezentanților ONG-urilor, actuala clasă politică nu este capabilă să scoată țara din mocirlă. Și asta pentru că, situația de criză este convenabilă politicienilor, care duc o viață de lux, informează UNIMEDIA. 

Câteva ONG-uri o vor pe Maia Sandu - președinte
(Foto: captură privesc.eu)

„Liderii politici au anunțat că vor organiza un refernedum la toamnă. Noi cerem alegerea șefului statului prin vot direct de către popor. Acesta va fi un mecanism perfect care va permite ca democrația să funcționeze în Moldova”, a declarat Ana Tcaci, președinte de onoare al Partidului Politic pentru Unirea Moldovei

Reprezentanții ONG-urilor spun că Maia Sandu trebuie să fie șeful statului, deoarece a demonstrat că este o persoană integră și capabilă să lichideze corupția din sistem. 

Pub

„Maia Sandu a demonstrat societății că are voință și caracter. Este o persoană integră, necoruptibilă. Ne adresăm societății civile să nu fim indiferenți, să ne mobilizăm și să milităm pentru candidatura Maiei Sandu pentru funcția de președinte al țării”, a adăugat Ana Tcaci.

Potrivit Anei Tcaci, alegerea șefului statului prin vot direct, de către popor, reprezintă primul pas în debarasarea de oamenii corupți care, la moment, conduc țara. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub