Șocant: Un bărbat din Criuleni și-a omorât concubina, după care a îngropat-o în grădină: Cum s-a întâmplat grozăvia

Un bărbat de 48 de ani din satul Bălăbănești, Criuleni, a fost reținut de polițiști și, mai apoi, arestat preventiv, fiind suspectat de omorul fostei concubine.

Șocant: Un bărbat din Criuleni și-a omorât concubina, după care a îngropat-o în grădină: Cum s-a întâmplat grozăvia
(Foto: UNIMEDIA)

Potrivit informațiilor, la 1 iunie curent, o femeie a solicitat ajutorul poliției din Criuleni de a fi găsită prietena sa, care de două zile nu răspundea la telefon și nici nu era de găsit la domiciliu.

Ca urmare a acțiunilor ample întreprinse de  polițiști și procurori, s-a stabilit că în noaptea de 30 spre 31 mai, victima, o femeie de 38 de ani, aflându-se la domiciliul  fostului concubin, între ei s-a iscat un conflict, iar bărbatul a agresat-o, cauzându-i leziuni în regiunea capului, care au dus la moartea acesteia.

Pub

Pentru a ascunde fapta, bărbatul a săpat o groapă în grădină și în noaptea de 1 iunie a îngropat trupul femeii, iar la haine și telefon a dat foc. Ca urmare a perchezițiilor, la 6 iunie, în gospodăria concubinului, polițiștii au găsit cadavrul femeii îngropate la locul respectiv. 

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor intenționat. De asemenea, trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la medicina legală din Criuleni pentru efectuarea autopsiei.

Suspectul este arestat pentru 30 zile. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 15 ani de închisoare.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub