O nouă seară de Champions League. Meciul Real Madrid - Juventus Torino poate să-ți aducă 4125 de lei

Miercuri seară, de la ora 21.45, în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, va avea loc un derby hispano-italian, între Real Madrid și Juventus Torino. Pe Santiago Bernabeu toată lumea se așteaptă la o calificare facilă a galacticilor, mai ales că în tur, la poalele Piemontului, Real a câștigat sec cu 3-0.

O nouă seară de Champions League. Meciul Real Madrid - Juventus Torino poate să-ți aducă 4125 de lei
(Foto: Sportskeeda.com)

Nacho, Sergio Ramos, Lucas și Vallejo vor lipsi de la gazde. Betancur, Bernardeschi, Dybala și Barzagli sunt absenți, din motive disciplinare sau accidentări, la Bătrâna Doamnă.

Realul poate aborda la relanti acest joc, având în vedere avantajul uriaș, de trei goluri. Torinezii vor lupta până la epuizare și vor ataca în valuri, în speranța refacerii acestui handicap. Victoria, chiar dacă nu va conduce la calificare, este o onoare pentru care alb-negri sunt dispuși să riște orice.

Însă, după meciul de aseară dintre AS Roma și FC Barcelona, acest pronostic, unul foarte bun, arată că totul este posibil. Și totuși, daca vă este teamă sa mergeți pe această cale, puteți acum miza FĂRĂ RISC suma de 750 lei. Cum functioneaza?

Deschide un cont la Parimatch de pe pariuri.md și fă un depozit de minim 750 lei. Parimatch îți va acorda un Bonus de 100 %, adica tot 750 de lei. Apoi pariază pe victoria lui Juventus în acest meci fără nici un risc. De ex: pariezi Bonus-ul de 750 lei pe cota 5.5 pe victoria lui Juventus și, dacă pronosticul merge, te alegi cu 4125 de lei. E simplu nu?

Pub

Ridica aici BONUS-ul de 750 lei la Real Madrid - Juventus 

P.S. Atentie ! Bonus-ul se acorda doar la primul depozit si doar pentru cei care isi deschid cont de pe pariuri.md

 

P.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub