O mulțime de spectacole pentru un weekend ploios. Săptămâna teatrală se va încheia cu spectacolul „Chiriţa în provincie” la Teatrul Naţional „Eugene Ionesco”

Chiar dacă meteorologii ne promit timp posomorât și friguros, weekendul trebuie petrecut frumos. Astfel, în aceste două zile de sâmbătă și duminică sunt mai multe spectacole atât pentru copii, cât și pentru adulți.

O mulțime de spectacole pentru un weekend ploios. Săptămâna teatrală se va încheia cu spectacolul „Chiriţa în provincie” la Teatrul Naţional „Eugene Ionesco”
(Foto: MOLDPRES)

Mâine, la ora 11.00, la Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici” va avea loc spectacolul „Povestea inimii bune” de S. Radu (în limba rusă), iar la Teatrul Municipal „Guguţă” - spectacolul „Povestea porcului” de Ion Creangă.

În aceeaşi zi, la ora 18.00, la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” va fi prezentat spectacolul „Hronicul Găinarilor” după Aureliu Busuioc, la Teatrul Naţional „Satiricus I. L. Caragiale” – spectacolul „Doctor de femei” de Georges Feydeau, la Teatrul „De pe strada Trandafirilor” -  spectacolul „Daţi-mi viaţa înapoi, vă rog” de A. Krupin, iar la 18.30, la Teatrul Naţional „Eugene Ionesco” – spectacolul „Iubirea la proşti” de Francis Veber, transmite Moldpres.

Pub

Duminică, la 11.00, la  Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici” va avea loc spectacolul „Omuleţul de zăpadă”  de Veronica Boldişor (după basmul omonim de Al. Popescu), la Teatrul Municipal „Guguţă” – spectacolul „Ursuleţul Winnie-Pooh” de Alan Alexander Milne, la Teatrul Dramatic Rus de Stat „A.P. Cehov” – spectacolul „Cenuşăreasa” de Charles Perrault şi la 12.00, la Teatrul Republican „Luceafărul” – spectacolul „Eliza şi lebedele sălbatice” de H. Ch. Andersen.

Tot duminică, la ora 17.00, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu” va fi jucat spectacolul „Nunta lui Figaro” de Wolfgang Amadeus Mozart, la ora 18.00, la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” - spectacolul „În ochii tăi fermecători…”, dramatizare după opera lui Gib Mihăescu, la Teatrul Republican „Luceafărul” – spectacolul „ConsoLAtorul de văduve” de Giuserppe Marotta şi Belisario  Randone, la Teatrul Dramatic Rus de Stat „A.P. Cehov” - spectacolul „Proştii” de H. Simon şi la Teatrul „De pe strada Trandafirilor” – spectacolul „Daţi-mi viaţa înapoi, vă rog” de A. Krupin şi la Teatrul Naţional „Satiricus I. L. Caragiale” - spectacolul „Maestrul şi Margarita” de Mihail Bulgakov.

Săptămâna teatrală se va încheia cu spectacolul „Chiriţa în provincie” de Vasile Alecsandri, care va fi prezentat la 18.30, la Teatrul Naţional „Eugene Ionesco”.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub