O moldoveancă nu îşi poate aduce soţul decedat în ţară. Femeia are trei copii minori și are nevoie de ajutorul nostru

Durere fără margini în familia unei femei din Moldova stabilită în Cehia. Aceasta a rămas singură cu trei copii, o fetiţă de cinci ani şi doi băieţi gemeni de doar şase luni, după ce soţul ei a decedat la data de 12 decembrie, fiind răpus de cancer la stomac.

O moldoveancă nu îşi poate aduce soţul decedat în ţară. Femeia are trei copii minori și are nevoie de ajutorul nostru

Acum femeia este disperată şi solicită ajutor pentru a-şi aduce soţul în Moldova, unde va fi înmormântat. Ea are nevoie de 2.000 de euro. 

Familia Sîrbu este din satul Scorţeni, raionul Teleneşti. Acum câţiva ani cuplul s-a stabilit la Praga. Lucrurile mergeau bine, soţii erau fericiţi, plini de viaţă, speranţe şi aveau planuri ambiţioase de viitor. La începutul lunii noiembrie, însă, Vitalie Sîrbu a fost diagnosticat cu cancer la stomac în ultima stadie. În scurt timp, bărbatul a decedat la vârsta de doar 33 de ani.

Pub

Cei care vor să ajute familia Sîrbu pot dona online bani pe site-ul Caritate.md, sau prin terminalele de plată accesând BPay şi introducând codul 17002388. De asemenea, dacă sunteţi abonat Unite sau Moldcell puteţi dona câte 45 de lei expediind un SMS cu conținutul 262 la numărul 2910.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub