O moldoveancă a cunoscut succesul la Cluj-Napoca. Afacerea ei este una dintre cele mai apreciate de clujeni

Natalia Litvinenco este o tânără în vârstă de 29 de ani din Ungheni, Republica Moldova. Aceasta s-a mutat în urmă cu un an în Cuj-Napoca, iar această schimbare i-a adus numai beneficii pe plan profesional. Natalia, alături de soţul ei, a reuşit să pună pe picioare o afacere apreciată de clujeni.

O moldoveancă a cunoscut succesul la Cluj-Napoca. Afacerea ei este una dintre cele mai apreciate de clujeni
(Foto: cluj.ro)

Moldoveanca a acordat un interviu pentru cluj.ro, în care vorbește despre cum a ajuns să atingă succesul într-o țară străină. 

„Nu a existat o zi în care să nu zic: Eu voi avea afacerea mea. Am simțit acest lucru dintotdeauna și când eram angajată munceam și mă dedicam de parcă ar fi fost afacerea mea. Primul job l-am avut încă pe la 15 ani când îl ajutam pe un verișor de al meu, care acum are o afacere de succes.

Pub

O făceam cu atâta bucurie și probabil transmiteam oamenilor starea mea, pentru că rezultatul se observa în vânzări.  

Îmi place să muncesc, iar perseverența și implicarea atât a mea cât și a soțului meu ne-au determinat să trecem la o altă etapă a carierei noastre, indiferent câtă muncă presupunea acest proces.  Și asta s-a și întamplat. Acesta este motivul pentru care am ajuns aici”, a spus Natalia, întrebată fiind cum a început o cale spre antreprenoriat. 

Pentru toți cei care vor să fie niște aaceriști de succes, moldoveanca are și niște sfaturi.

„Toate sfaturile sunt importante, dar trebuie să știi să alegi ceea ce este potrivit pentru afacerea ta, să personalizezi și să te diferențiezi în felul tău.”

Interviul integral, îl puteți citi aici. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub