Nu rata șansa de a deveni membru AIESEC!

Platforma internațională pentru dezvoltare a tinerilor, AIESEC, anunță recepționarea dosarelor până pe 28 septembrie din partea celor care vor să devină membri. Devenind membri AIESEC, tinerii obțin o serie de beneficii, precum experiență, competitivitate pe piața forței de muncă, participări la conferințe și proiecte atât naționale, cât și internaționale. În plus, organizația oferă oportunitatea de a face un stagiu de practică în una din cele 110 țări în care AIESEC este prezentă. 

Nu rata șansa de a deveni membru AIESEC!
(Foto: AIESEC)

Fiecare tânăr se poate regăsi în unul din cele șapte departamente: Comunicare, Finanțe, Vânzări, Stagii Interne, Stagii Externe, Proiecte și Resurse Umane. De asemenea, membrii au posibilitatea de a interacționa cu oameni din toate părțile lumii, de a crește nivelul de cunoaștere și cultură, de a-și îmbunătăți nivelul de cunoaștere al limbii engleze.

AIESEC este o platformă internațională, axată pe voluntariat, prezentă în 110 țări ale lumii și numără peste 60.000 de membri. În Moldova, organizația a implementat o serie de proiecte destinate elevilor și studenților. În 2008 și 2011, AIESEC a fost desemnat drept cel mai activ ONG din Republica Moldova.

Pentru a deveni membru AIESEC Chișinău, este necesar să completezi formularul de aplicare online până pe 28 septembrie.

P

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub