Noi detalii în cazul crimei duble de la Ungheni: Ce spune poliția

Cei doi adolescenți în vârstă de 15 și 16 ani, găsiți îngropați în pădure și principalii suspecți de omorul acestora erau prieteni buni și ar fi stat împreună în noaptea în care s-a produs tragedia. Asta spune mama unuia dintre tinerii omorâți, scrie protv.md. 

Noi detalii în cazul crimei duble de la Ungheni: Ce spune poliția
(Foto: protv.md)

Femeia a povestit că chiar în ziua în care a dispărut de acasă fiul ei, familia a început să-l caute. Mama adolescentului de 16 ani ne-a spus că înainte de tragedie toți patru, cei doi adolescenți de 15 și 16 ani și cei doi suspecți de 20 de ani au mers împreună la o casă care aparține bunicilor unuia dintre suspecți. Acolo, după ce toți patru ar fi băut împreună, între ei s-ar fi iscat o ceartă, mai spune femeia. Nu este clar ce s-a întâmplat și care este motivul pentru care cei doi suspecți i-ar fi omorât pe cei doi adolescenți, însă femeia ne-a spus că după ce a dispărut fiul ei, ea a mers acolo, iar locuința era plină de sânge și arătă ca după război. 

Tot mama adolescentului a mai spus că după ce și-ar fi dat seama ce au făcut, cei doi suspecți i-au învelit într-o plapumă pe cei doi adolescenți, i-au pus într-o căruță și i-au dus în pădure, acolo unde i-au îngropat.

Pub

Pentru a șterge urmele, cei doi au dus căruța într-un câmp, mai departe de locul unde i-au îngropat pe adolescenți și au lăsat-o acolo.

Ulterior, rudele au anunțat poliția despre dispariția tânărului. A fost găsită căruță pe câmp, iar după această oamenii legii au descoperit și locul în care au fost îngropați băieții.

UNIMEDIA amintește că doi adolescenți în vârstă de 15 și, respectiv, 17 ani, au fost omorâți de alți doi amici, după care au fost îngropați într-o pădure de lângă localitatea Cetireni.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub