Noi detalii despre tragedia de la Hîncești. Fiul deputatului PD, Anatolie Zagordnîi, era împreună cu tânărul împușcat mortal

Noi detalii ies la iveală în cazul tragediei din noaptea trecută la Hîncești unde un tânăr de 20 de ani a fost împușcat mortal de șeful Poliției criminale din același oraș. Victima este Dan Osipciuc - fiul fostului șef SIS pe regiunea Hâncești. Băiatul, în vârsta de 20 de ani se afla în compania altor doi tineri - Laurențiu Zagorodnîi, fiul deputatului PD Anatolie Zagorodnîi și Corneliu Donică Mâtcu - fiul adoptiv al actualului șef adjunct al Inspectoratului de Poliție Hâncești, scrie deschide.md.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit aceleași surse, șeful Poliției criminale din Hîncești care a tras din armă este Ion Cojocaru, are 36 de ani și este angajat în calitate de Șef adjunct al SII, șef al SPC a IP Hîncești, în grad de comisar, în OAI din 2003. 

UNIMEDIA amintește că pe teritoriul unui centru de agrement un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost omorât. Nenorocirea s-a produs noaptea trecută în jururul orei 01:00. Tânărul a fost împușcat de către șeful poliției criminale al Inspectoratului de Poliție Hîncești, ceea ce a determinat procurorii să inițieze o cauză penală.

În cadrul unui breafing de presă, șeful IGP, Alexandru Pânzari a declarat că supus testului alcooloscopic șefului poliției criminale nu consumase băuturi alcoolice.

Noi detalii despre tragedia de la Hîncești. Fiul deputatului PD, Anatolie Zagordnîi, era împreună cu tânărul împușcat mortal

Oamenii legii l-au reținut pe șeful poliției criminale și pe proprietarul centrului de agrement. 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.