Noi detalii despre crima dublă de la Soroca: Victimele, bătute și incinerate de un șofer, după ce au făcut autostopul

Noi detalii despre crima dublă de la Soroca. Potrivit surselor UNIMEDIA, suspectul are 22 de ani, iar după ce a săvârșit omorul a dat foc la cadavre pentru a ascunde urmele.

Foto: facebook.com / Elena Sârbu

Grozăvia avut loc în luna iulie într-o pădure dintre satele Pârlița și Dumbrăveni. Femeia și fiica acesteia, originare din satul Bădiceni, au vrut să meargă într-un sat din vecinătate, iar pentru asta au luat o mașină de ocazie. La mijloc de drum, între suspect și femeie s-a iscat un conflict.

Conflictul s-a încins atât de tare, încât minora de 15 ani a fost nevoită să sară din mașină. La fel a făcut și mama acesteia. Individul a oprit mașina și s-a pornit să le caute. Acesta a găsit-o pe femeie în pădure, unde bătut-o până a lăsat-o fără cunoștință. La scurt timp a găsit-o și pe minoră, cu care a procedat la fel. 

Pentru a ascunde urmele, bănuitul a dat foc cadavrelor. Pe 1 august, cadavrul mamei a fost găsit de către un trecător, iar, ulterior, după 3 zile a fost găsit și corpul neînsuflețit a fetei.

Individul riscă închisoare de până la 20 de ani sau detenție pe viață.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.