Noi detalii despre cel de-al doilea offline „Adoptă un vot”. A fost dat startul înscrierilor participanților

Grupul „Adoptă un vot” organizează a II-a ediție a offline-ului la Chișinău, în perioada 19-20 august curent, în incinta academiei Tekwill. 

Noi detalii despre cel de-al doilea offline „Adoptă un vot”. A fost dat startul înscrierilor participanților
(Foto: facebook.com)

„Offline-ul este un eveniment civic și împărtășește viziunea comunității „Adoptă un vot” de a contribui prin acțiuni concrete la prosperarea societății din Moldova. Participanții vor putea să se implice direct în proiectele şi acțiunile menite să dezvolte R. Moldova care au fost inițiate la primul offline. De asemenea, vor putea cunoaște persoane cu viziuni similare”, se arată în descrierea evenimentului.

Subiectele principale care vor fi abordate țin de realizarea proiectelor educaționale, sociale, economice, juridico-economice, civice și de caritate, dar și alte aspecte tematice precum: inovații, business, antreprenoriat și proiecte de mediu pentru Republica Moldova. Unele dintre proiectele elaborate în cadrul primei ediții au fost deja realizate. Despre acestea, dar și alte reușite ale reprezentanților din diaspora veți putea afla în mai multe detalii la „Adoptă un Vot”.

Vineri, 18 august va fi organizat un „Welcome party”, iar doritorii de a participa la discuții informale și networking, trebuie să confirme prezența în formularul de participare.

Pub

Dat fiind faptul că este un eveniment autofinanțat, fiecare participant își va achita călătoria și cazarea

Taxa de participare este de 15 EUR (include chiria sălii și doua pauze de cafea) sau 25 EUR (+ două prânzuri). La finalul zilelor din cadrul evenimentului, pentru doritorii de a participa la festivalul „Gustar” va fi organizat transportul (autofinanțat). Doritorii sunt îndemnați să confirme prezența completând formularul de participare.

Data limită de aplicare este 10 august 2017. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina de Facebook a evenimentului.

UNIMEDIA amintește că, în perioada 18-19 martie, membrii grupului creat pe Facebook „Adoptă un vot” au organizat un offline, în care reprezentanții diasporei au putut discuta mai multe subiecte, printre care: organizarea alegerilor peste hotare, realizarea proiectelor sociale, economice, educaționale și de caritate în R. Moldova, precum și despre alte aspecte specifice diasporei.

Comunitatea Adoptă un Vot a fost creată în preajma alegerilor prezidențiale ca o necesitate de mobilizare a cetățenilor moldoveni de peste hotare la vot. Grupul a fost punctul de pornire pentru Dosarul Diasporei, dar și pentru alte proiecte sociale și de caritate. În prezent comunitatea numără aproape 98 de mii de membri.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub