Naționala Belgiei s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial. Brazilia lui Neymar este din nou eliminată din sferturi

Selecționata Belgiei va juca în semifinalele Cupei Mondiale de Fotbal. "Dracii roșii" au câștigat cu scorul de 2-1 disputa cu Brazilia din sferturile de finală. În semifinale, băieții pregătiți de spaniolul Roberto Martinez vor juca cu Franța.

Brazilia a avut ghinion în minutul 13. Fernandinho a deviat balonul cu capul în propria poartă, în urma unei execuții din corner.

Kevin de Bruyne a demonstrat că este unul din cei mai buni mijlocași ai momentului, reușind un gol superb în minutul 31. 

Brazilia a încercat cu disperare să revină în joc, creând numeroase ocazii la poarta Belgiei, însă portarul Courtois a avut câteva intervenții senzaționale.

Până la finalul meciului, Selecao a putut doar să reducă la minim avantajul belgienilor. Renato Augusto a înscris pentru brazilieni în minutul 76.

În ultimele trei ediții ale Campionatului Mondial, naționala Braziliei a fost eliminată în sferturile de finală. 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.