Citește toate știrile la acest subiect

Muntenegru trimite la Eurovision 2014 un artist care are la activ cinci albume proprii

Deși pare un interpret foarte tânăr, Sergej Ćetković are în spate o lungă istorie muzicală, echivalentă cu vreo 28 de ani. Cariera sa a începutul oficial prin 1986, când a câștigat locul al doilea la Festivalul pentru copii „Bucuria noastră”, în orașul său natal Podgorica. Atunci interpretul avea doar 10 ani și nu a visa că va deveni un star pop în viitor. Acum se poate lăuda cu 5 albume personale scoase pe piață.

Muntenegru trimite la Eurovision 2014 un artist care are la activ cinci albume proprii
Sergej Ćetković (Eurovision)

Odată remarcat talentul său, a fost unul dintre cei mai buni elevi din clasele de pian, în școala primară, urmând apo școala de muzică „Vasa Pavic”. În timpul liber, ziua, Sergej cânta din Bach, Mozart, Schubert, iar pe timp de noapte, acasă – Peter Gabriel, Beatles, Joe Cocker. Această tendință s-a remarcat prin 1989, când cariera sa muzicală a început oficial cu trupa „Arderea Heart”.

Patru ani mai târziu, în 1998, Sergej începe cariera solo la Festivalul Pop „Sunny skale”, în Herceg Novi, unde a cântat piesa „You Were A Rose”. La începutul noului mileniu, condus de sentimentul său muzical, Sergej a anunțat un nou sunet în muzica sa, iar de aici au început să curgă și albumele.

Pub

Citește articolul integral aici.

Lista completă a pieselor care vor fi interpretate, în acest an, la Eurovision, o găsiți aici.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub