Motivul pentru care Prinţul Harry nu va purta verigheta după căsătoria cu Meghan Markle

Mai este foarte puțin până când Prințul Harry va deveni un bărbat însurat, nunta lui cu logodnica Meghan Markle fiind programată pe 19 mai. Și cum au apărut numeroase detalii despre căsătoria fiului cel mic al Prințesei Diana cu Prințul Charles, de la ce model de rochie va alege Meghan Markle, la cine va ține un discurs la ceremonie și chiar detalii legate de mâncare și de decorațiuni sau muzică, iată că o nouă controversă iese la iveală din Palatul Familiei Regale a Marii Britanii.

Motivul pentru care Prinţul Harry nu va purta verigheta după căsătoria cu Meghan Markle
(Foto: mediafax.ro)

Conform surselor de la Palatul Regal, este foarte probabil ca Prințul Harry să nu poarte verighetă după ce o va duce la altar pe aleasa inimii sale. Motivul? Ei bine, nu că nu ar fi un familist convins, însă nu ar fi primul din familie care nu poartă bijuterii, fie și un inel care atestă căsătoria, aceasta fiind desigur o alegere personală și nu un motiv ascuns sau unul legat de protocolul regal.

Luând exemplul fratelui său mai mare, este foarte probabil ca Prințul Harry să aleagă să nu poate inelul din aur după ce se va căsători, scrie realitatea.net

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub