Mold-street: Motivul real pentru care legile bugetare au fost votate în grabă

Deputaţii din cadrul coaliţiei de guvernare au votat în lectură finală, în ședința de vineri, 15 decembrie 2017, cu o operativitate suspectă toate legile ce se referă la politica fiscală şi vamală pentru anul 2018, dar şi Legea bugetului de stat pentru anul 2018. 

Mold-street: Motivul real pentru care legile bugetare au fost votate în grabă
(Foto: UNIMEDIA)

„Operativitatea" cu care s-au adoptat „la pachet" mai multe legi importante pentru dezvoltarea ţării în 2018 a avut şi o explicaţie obiectivă - nevoia de a îndeplini "toate acțiunile și condițiile agreate cu Fondul Monetar Internațional (FMI)".

„Acum suntem pregătiți pentru întrevederea cu echipa de experți FMI", a declarat președintele Parlamentului Andrian Candu după ședința plenară de vineri, 15 decembrie, scrie mold-street.com

Pub

În plus, Legislativul a ratificat Acordul cu UE privind asistenţa macrofinanciară pentru Republica Moldova şi Memorandumul de înţelegere. 

Legea bugetului de stat pentru anul 2018 a fost votată în lectură finală de 55 de deputați ai coaliţiei de guvernare. Documentul a fost însă aprobat cu întârziere de o lună şi ceva de către Guvern după ce a fost avizat de Partidul Democrat.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub