Mold-street: „Мoșia lui Filat” scoasă la licitație

Lichidatorul companiei Caravita Co SRL (fondată în anul 2011 de Sanda Filat și apoi ajunsă în proprietatea nepotului lui Vlad Filat, Vladimir Rusu), anunță pentru 6 august 2018, licitația „cu strigare” de comercializare a bunurilor acestui agent economic. 

Averea scoasă la mezat este una impresionantă și ca mărime și ca valoare, fiind evaluată la circa 300 de milioane lei, scrie mold-street.com.

Mold-street: „Мoșia lui Filat” scoasă la licitație
(Foto: mold-street.com)

Astfel la licitație sunt expuse 77 de unități de transport: de la automobile la autotractoare, remorci, semănătoare și stropitoare, evaluate de la un preț de până la 10.000 de lei la circa un milion de lei.

 

Pub

Se vând și numeroase imobile din comuna Zolotievca, Anenii Noi, comuna Pervomaisc, Căușeni, comuna Solonceni, Rezina etc.

Cel mai de preț imobil este un complex de recepție, curățare, uscare și depozitare a cerealor cu capacitatea de 40.000 tone (prima etapă de construcție) nefinalizat, aflat în satul Constantinovca, Căușeni, care se vinde la pachet cu o casă de locuit și un lot de 37 de ari. Totul la un preț de aproape 87 milioane lei.

Totodată sunt expuse la vânzare circa 510 hectare de terenuri agricole în valoare de peste 52 de milioane lei, amplasate în special în Zolotievca, Anenii Noi, dar și la Rezina, Căușeni, Criuleni și Ştefan Vodă.

La fel se vând și livezile de pruni și nuci ale firmei Caravita Co. pentru o livadă de 102 hectare de pruni de la Zolotievca se cer 12,5 milioane lei, iar pentru două livezi de nuci de peste 700 de hectare (una de circa 422 hectare și alta de 300 hectare) prețul indicat este de 91,7 milioane lei.

La mezat este scoasă și o plantație de viță de vie cu suprafața de 202 hectare la un preț de aproape 21 milioane lei.

Articolul integral pe mold-street.com.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub