Milionarul Renat Usatâi va sponsoriza concertul de Hramul orașului Fălești, susținut de „Блестящие” şi „Bad Boys Blue”

Cu ocazia aniversării oraşului Făleşti, sărbătorită pe 22 mai, locuitorii acestuia vor putea avea parte de concert cu participarea trupelor „Блестящие” şi „Bad Boys Blue”, precum şi a cântăreţilor autohtoni Adrian Ursu, Nelly Ciobanu, Gheorghe Ţopa şi Evelina Vîrlan, scrie UNIMEDIA.
Milionarul Renat Usatâi va sponsoriza concertul de Hramul orașului Fălești, susținut de „Блестящие” şi „Bad Boys Blue”
(Foto: klipy.biz )

Locuitorii Făleştiului vor beneficia de multe cadouri din partea compatriotului lor, omul de afaceri Renat Usatâi. Potrivit programului, în prima jumătate a zilei va fi pusă piatra de temelie la fundamentul noului izvor artificial cu cascadă.

La ora 11:00 va avea loc Campionatul naţional de kick-boxing pentru juniori. Peste o sută de copii din toată ţara, inclusiv 25 de participanţi din Făleşti, vor concura la lupta fără arme. Arena pe care se vor desfăşura competiţiile va fi instalată lângă havuzul orăşenesc. Valoarea premiilor oferite de Renat Usatâi în cadrul concursului se ridică la 100 mii de lei.

La ora 16:00, pe strada principală a oraşului Făleşti va avea concertul propriu-zis. Seara va culmina cu înmânarea unui sprijin financiar pentru toţi pedagogii din raionul Făleşti, cu valoarea totală de 1 000 000 (1 milion) de lei din partea lui Renat Usatâi.

„Primii mei învăţători au fost chiar părinţii mei, care pe exemplul lor propriu mi-au demonstrat cum ar trebui să fie un pedagog adevărat şi un om cu literă mare. Ei mi-au altoit răbdare şi sârguinţă, bunătate şi înţelegere. Acest omagiu este cel mai mic lucru, prin care aş putea să-mi exprim recunoştinţa faţă de şcoala mea iubită, faţă de Pedagogii dragi, răbdare şi înţelegere, pentru înţelegerea şi iertarea de care au dat dovadă”, a declarat Renat Usatâi.

Pe lângă aceasta, potrivit reprezentanților omului de afaceri, reprezentanţii diferitor pături sociale din cadrul raionului vor beneficia de sprijin financiar în valoare de peste 350 000 lei.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub