Citește toate știrile la acest subiect

Mihai Ghimpu se ia de procurorul Viorel Morari: Face politică și manipulează opinia publică

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, se arată foarte deranjat de informațiile difuzate în cadrul unui interviu acordat de către procurorul pe cazul Parcărilor cu plată Viorel Morari. 

Ghimpu îl acuză pe Morari că se ocupă de politică și manipuleză opinia publică. „N-ar fi cazul să intru în polemică cu un procuror, dar având în vedere că acesta se ocupă de politică și manipulează opinia publică (în ultimul timp mai mulți oameni ai legii, în loc să facă dreptate, fac politică la comandă), voi face și eu uz de dreptul meu de deputat cu privire la replică”, scrie liderul PL. 

Mihai Ghimpu se ia de procurorul Viorel Morari: Face politică și manipulează opinia publică
(Foto: UNIMEDIA / Igor Rotari)

Mai mult, Ghimpu îl îndeamnă pe Morari să nu facă lumea să râdă în continuare de „probele” date de cei, care au săvârșit ei înșiși infracțiunea, făcând referire la Igor Gamrețchi și Nistor Grozavu.

„Toată Procuratura vorbește, că în dosarul "Proiectul Parcărilor" vina lui 
D. Chirtoacă nu este, iar probele aduse sunt de râsul curcilor; tocmai de aceea și dați asemenea interviuri "credibile", umblând și căutând prin toate organizațiile municipale materiale, care să vă ajute cumva să-l țineți sub arest pe Dorin Chirtoacă; și asta cum se vede până î-i va expira mandatul, căci de organizat alegeri anticipate nici vorbă nu poate fi, căci acestea la sigur vor fi pierdute de cei, care au dorit să pună mâna pe Primărie”, punctează Mihai Ghimpu. 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub