Mihaela Tatu revine în televiziune. O veți putea vedea pe micile ecrane începând de marți

După o pauză lungă în care a stat departe de camerele de luat vederi şi s-a ocupat de proiecte personale, Mihaela Tatu revine pe micul ecran. Admiratorii o vor putea vedea de marți, 13 februarie, de la or 20:00, în emisiunea „Ferma vedetelor”.

Mihaela Tatu revine în televiziune. O veți putea vedea pe micile ecrane începând de marți
(Foto: ziarelive.com)

Fosta prezentatoare de televiziune a decis să revină în faţa camerelor de luat vederi după ani buni în care nu a mai apărut la TV. Mihaela Tatu va fi Mărioara, negustoarea de la fermă, femeia care le va aduce concurenţilor produse şi se va târgui până la sânge cu ei.

„Acest proiect mi-a adus îndeplinirea uneia dintre dorinţe – aceea de a vedea cum se descurcă oameni dragi mie într-un „autentic” reality-show. Mai mult decât atât, mi-a fost satisfăcut spritul ludic pentru că mi-a dat posibilitatea să mă joc şi să joc un personaj, din perspectiva mea, tare simpatic. Ceea ce mi-aş dori ar fi să nu care cumva să pierdeţi vreo întâlnire, pentru că nicio zi nu seamănă una cu cealaltă. Apoi, sunteţi norocoşi – aveţi posibilitatea să vedeţi vedete în ipostaze inedite, decurcându-se în situaţii limită. Vă aştept să faceţi cunoştinţă cu Mărioara şi să vedeţi cu ochii vostri cât de departe poate ajunge”, a spus Mihaela Tatu, scrie wowbiz.ro

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub