Messenger pentru copii. Facebook a lansat un nou tip de aplicație, destinată exclusiv celor mici

Facebook a lansat Messenger Kids, o aplicatie care permite să câștige loialitatea copiilor sub vârsta de 13 ani. Scopul campaniei este a-i proteja pe cei mici de mediul online. 

Messenger pentru copii. Facebook a lansat un nou tip de aplicație, destinată exclusiv celor mici
(Foto: România.tv)

Messenger Kids este o aplicație ''de mesagerie video și text concepută pentru ca cei mici să își poată contacta familia și prietenii aprobați de către părinții lor'', care pot "controla întreaga listă de contacte", potrivit Reuters, citat de hotnews.ro.

Mai mult, în cadrul acestei versiuni, "nu există publicitate, nici achiziții în aplicație". De asemenea, Facebook a lansat o serie de măsuri de precauție pentru protejarea siguranței copiilor și a vieții lor private.

Pub

Messenger Kids este în prezent disponibilă numai pe dispozitivele mărcii Apple și doar în Statele Unite, a menționat Facebook care a adăugat că serviciul va fi disponibil prin intermediul magazinelor de aplicații online ale Amazon și Google.

Odată ce se descarcă aplicația, părinții creează un cont pe Messenger Kids pentru copiii lor prin intermediul propriului cont de Facebook și, astfel, au posibilitatea de a autoriza sau nu anumite contacte în lista de prieteni a celor mici.


Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub