Mesajul soției bărbatului decedat după ce ar fi fost bătut de un luptăror de K1: „Nu mai vreau nimic decât doar un pic de dreptate”

Soția bărbatului, care ieri a decedat ieri în spital din cauza rănilor care i le-ar fi provocat un luptător de K1, a scris un mesaj emoționant pe pagina Curaj TV. 

Mesajul soției bărbatului decedat după ce ar fi fost bătut de un luptăror de K1: „Nu mai vreau nimic decât doar un pic de dreptate”
(Foto: UNIMEDIA)

Bărbatul s-a stins din viață la 6 zile după ce a fost internat în spital cu multiple traumatisme ale scheletului facial.

Soția bărbatului, care are și un băiat în vârstă de 7 ani, povestește că incidentul s-a produs din cauza că soțul acesteia, împreună cu un prieten, au încercat să apere o tânără care era agresată verbal de un grup de sportivi. 

Pub

"S-a creat în localul dat situația că câteva din persoanele expuse mai sus s-au apropiat către o domnișoară din apropiere și într-un mod oarecare o agresau prin întrebări și propuneri proaste, la care soțul meu și prietenul lui, fiind cu o altă gândire, a încercat să o ajute să întrerupă convorbirea cu oamenii cointeresați. Sfârșitul a fost acela că soțul meu timp de o bucată de oră a fost agresat fizic, bătut cu putere și inițiativă puternică de către "campionii" care reprezintă țara noastră", a scris femeia în vârstă de 29 de ani.

"Și îmi pun o întrebare, oare chiar cum se simte "spotivul nostru" care ar trebui să ne aducă doar biruință în țară, el aduce moarte și suferință în inima mea și a copilului meu? (nemaivorbind de fratele lui, mama sa și toate rudele și prietenii care l-au iubit și continuă să îl iubească, chiar dacă nu mai este). Astăzi sufăr eu, mâine va ataca în așa mod și pe alții? Mâine va fi încă o mămică cu lacrimi în ochi și inima fără suflare?". 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub