Meci de vis în capitala Macedoniei. În această seară, de la 21.45 se va desfășura Supercupa Europei UEFA

Pe stadionul “Phillip II” din Skopje se va disputa meciul pentru Supercupa UEFA dintre Real Madrid (Spania) și Manchester United (Marea Britanie).

Ambele echipe își doresc să înceapă noul sezon la fel de bine precum l-au sfârșit pe cel anterior, ridicând deasupra capului “argintul” Supercupei Europei.

Meci de vis în capitala Macedoniei. În această seară, de la 21.45 se va desfășura Supercupa Europei UEFA
(Foto: uefa.com)

Madridiștii acced în cea de-a treia superfinală europeană din ultimii 4 ani, surclasând în finala Champions League din 3 iunie pe cei de la Juventus Torino cu scorul de 4-1.

De cealaltă parte, fotbaliștii de pe “Teatrul de Vise” vin în meciul pentru Supercupa Europei în urma adjudecării trofeului Europa League în fața olandezilor de la Ajax Amsterdam scor 2-0, disputat la Stockholm pe 24 mai.

Pub

“Noi știm că din an în an devine tot mai greu să ne impunem, însă noi avem personalitate, sântem înfometați și niciodată obosiți de victorii”, declară Zinedine Zidane pentru uefa.com.

Forul European Fotbalistic citează și spusele tehnicianului din albion, Jose Mourinho: “Este o onoare să joci contra campionilor europeni, cu atît mai mult cînd această echipă este cea mai titrată din istoria fotbalului”.

Posibile componențe:

Real Madrid: Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Modric, Casemiro, Kroos, Isco, Benzema, Bale

Manchester United: De Gea, Valencia, Lidelof, Smalling, Blind, Herrera, Matic, Pogba, Rashford, Lukaku, Mkhitaryan.

Ambele echipe au pierderi de cadre în meciul din astă seara, astfel spaniolii se pot lipsi de serviciile starului portughez care abia a revenit la antrenamente, Cristiano Ronaldo. În tabăra adversă lazaretul echipei este arhiplin, din motive de sănătate vor lipsi Rojo, Shaw și Young. Tot la capitolul pierderi sînt atribuiți Bailly și Jones, care-și ispășesc pedeapsa disciplinară. 

UNIMEDIA precizează că meciul pentru Supercupa Europei UEFA va începe la 21:45 și se va desfășura pentru prima data în capitala Macedoniei, Skopje.

Autor: Maxim Potîrniche, stagiar

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub