Citește toate știrile la acest subiect

Maia Sandu: „Dodon fuge în Transnistria să roage trupele rusești să rămână. Nu-i exclus că o să-l decoreze și pe Rogozin”

Igor Dodon fuge la Tiraspol să roage trupele rusești să rămână, iar pentru aceasta le oferă medalii de stat. La aceste concluzii a ajuns lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, pe pagina sa de Facebook.

Maia Sandu: „Dodon fuge în Transnistria să roage trupele rusești să rămână. Nu-i exclus că o să-l decoreze și pe Rogozin”
(Foto: facebook.com/Maia Sandu)

„Circul lui Plahotniuc şi Dodon continuă. După ce Parlamentul de la Chișinău, mai mult în bătaie de joc, a cerut "retragerea" trupelor ruse din regiunea din stânga Nistrului, temporar ocupată de „pacificatori”, Igor Dodon fuge dincolo să-i roage să rămână! Pentru aceasta este gata să ofere un pumn de medalii celor care au tras în voluntarii noştri în 1992 şi, nu excludem, că va găsi vreo distincţie şi pentru Rogozin, care a făcut acelaşi lucru”, a scris Maia Sandu.

UNIMEDIA amintește că președintele Republicii Moldova și-a declarat intenția de a decora militarii moldoveni, trasnistreni și ruși cu ocazia a 25 de ani de la crearea operaţiunii de menţinere a păcii pe Nistru, la o emisiune televizată de la postul Rossia24.

Pub

„Intenționez să decorez militarii moldoveni, am propus să fie decorați și cei transnistreni, dacă aceștia vor fi de acord, precum și pacificatorii ruși cu Ordinul Republicii Moldova”, a spus Igor Dodon în cadrul emisiunii.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al Președinției, Ion Ceban, a scris: „Astfel, joi, la Chișinău va fi semnat un decret pentru a decora pacificatorii din Comisia Unificată de Control - moldoveni, ucraineni, ruși, cei din OSCE.”

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub