Citește toate știrile la acest subiect

Maia Sandu a răspuns provocării lansate de Vlad Filat

Președintele PLDM Vlad Filat a răspuns, ieri, provocării Ice Bucket Challenge. Acesta și-a turnat apă rece pe cap cu scopul de a sensibiliza opinia publică cu privire la boala ALS. La rândul său, aceasta a provocat alte trei persoane publice: jurnalista Lorena Bogza, ministrul Educației, Maia Sandu și pe Mikheil Saakashvili, informează UNIMEDIA.

La scurt timp, ministrul Educației a răspuns provocării lansate de liderul PLDM.

Maia Sandu a răspuns provocării lansate de Vlad Filat
Maia Sandu, ministrul Educației (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

„Îi mulțumesc Președintelui PLDM, Vlad Filat, pentru invitația de a mă alătura campaniei Ice Bucket Challenge. Profit de ocazie ca să fac o donație pentru Hospice Angelus Moldova, una din organizațiile caritabile care are nevoie de suportul nostru, al tuturor. Vă îndemn să nu uităm să fim mai buni și să fim alături de cei care au nevoie de noi!”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, astăzi, deputatul liberal democratic Ion Butmalai a răspuns provocării tânărului interpret de muzică populară, Gabriel Nebunu.

Pub

UNIMEDIA amintește că, președintele Partidului Liberal a răspuns provocării Ice Bucket Challenge și s-a aruncat în apa mării. Liberalul a devenit astfel primul politician din Moldova care a participat la o asemenea acțiune.

Din politicienii celebri la nivel mondial, fostul președinte al SUA, Georghe Bush de asemenea a apărut într-o ipostază similară.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub