Maia Sandu, despre numirea noilor șefi de Direcții din cadrul Primăriei: Absolut ilegal, fără niciun fel de concurs și cu încălcarea competenței

Lidera PAS, Maia Sandu, reacționează la numirea a doi noi șefi de Direcții din cadrul Primăriei. Astfel, Sandu declară drept absolut ilegală, fără niciun fel de concurs și cu încălcarea competenței numirea în funcție a celor doi.  

 

Maia Sandu, despre numirea noilor șefi de Direcții din cadrul Primăriei: Absolut ilegal, fără niciun fel de concurs și cu încălcarea competenței
(Foto: UNIMEDIA)

„Silvia Radu, primarul interimar expirat, aflată în funcție la limita legalității, numește absolut ilegal, fără niciun fel de concurs și cu încălcarea competenței, conducătorul întreprinderii Autosalubritate, implicat într-un accident rutier grav, soldat cu moartea unui copil de 12 ani. Cea de-a doua numire trezește, de asemenea, întrebări serioase - Vladimir Maiduc, fost șef al Direcției Investigații și Securitate Internă a MAI, a fost cel mai „darnic” sponsor al PD-ului (500 000 de lei). PD-ul răsplătește donațiile la partid prin funcții publice, astfel demonstrând că nu dă nici doi bani pe moralitate, integritate și cetățenii Chișinăului”, a scris Maia Sanu într-o postare pe facebook.

UNIMEDIA amintește că Eugeniu Axentiev, fost comisar șef al poliției din Chișinău a fost numit în calitate de director al Î.M. Regia „Autosalubritate”.  Vladimir Maiduc, fost șef al Direcției Investigații și Securitate Internă a MAI, a fost numit în calitate de șef al Direcției Administrative a primăriei Chișinău.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub