Citește toate știrile la acest subiect

Lupu: Anularea Acordului de Asociere cu UE este o propunere extremistă

„Anularea Acordului de Asociere cu UE este o propunere extremistă, iar o asemenea decizie ar însemna pierderi de sute de milioane de euro pentru Moldova, dar și un regres pentru țară”. Declarația aparține președintelui Partidului Democrat, Marian Lupu, și a fost făcută în cadrul unei întâlniri la Academia de Științe din Moldova, transmite UNIMEDIA.

Lupu: Anularea Acordului de Asociere cu UE este o propunere extremistă
Marian Lupu, liderul PDM (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Potrivit lui, în societatea moldovenească, unele forțe extremiste promovează mesaje eronate despre Uniunea Europeană, pentru a deturna cursul de dezvoltare și modernizare a Republicii Moldova.

„Alegerile din 30 noiembrie trebuie să asigure cursul european al Moldovei, pentru a fi menținute pacea, stabilitatea și starea de armonie în societate”, afirmă democratul.

Liderul PD a declarat că astăzi există riscul venirii la putere a extremiștilor, care promovează scenarii radicaliste și care pot genera fenomene negative în Moldova. „Ne vom opune tuturor extremiștilor, fie ei de dreapta sau de stânga. Pledăm pentru o politică internă care să unească societatea, iar modelul european, bazat pe politici chibzuite, este unicul aplicabil pentru Moldova”, a declarat Marian Lupu.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub