Citește toate știrile la acest subiect

Lupta cu zăpada, 23 aprilie: parțial deconectate de la energia electrică 244 de localități din 12 raioane

Potrivit datelor operative, colectate de către celula de criză din cadrul Serviciului Excepționale, în această dimineață, la ora 06:00, mai rămâneau  parțial deconectate de la energia electrică 244 de localități din 12 raioane: UTA Găgăuzia (38), Ialoveni (7), Criuleni (1), Strășeni (1), Ștefan Vodă (1), Hâncești (3), Cantemir (46), Taraclia (28), Cimișlia (28), Leova (39), Căușeni (15), Anenii Noi (13), Cahul (24). 

Lupta cu zăpada, 23 aprilie: parțial deconectate de la energia electrică 244 de localități din 12 raioane
(Foto: DSE)

La lucrările de restabilire sunt antrenate echipele specializate. Referitor la intervențiile de salvare și deblocare, în ultimele 24 de ore, în municipiul Chișinău, salvatorii, carabinierii și soldații Ministerului Apărării au acționat pentru deblocarea de crengi și copaci rupți în 105 curți ale blocurilor locative.

La aceste lucrări, au fost implicate peste o mie de persoane si sute de unități tehnice.

Pub

Mai mult, pe parcursul zilei de 22 aprilie s-au efectuat lucrări de curățare a albiei rîului Bîc de-a lungul străzii Albișoara pentru a face posibilă scurgerea apei. Celulele de criză republicană și municipală vor continua să lucreze în regim non-stop, pentru recepționarea apelurilor din partea cetățenilor și luarea deciziilor. Serviciile de urgență la care cetățenii sînt îndemnați să sune sînt 901 și 902.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub