Luka Modric va rata prima partidă cu Barcelona din Supercupa Spaniei

Unul din jucătorii de bază al lui Real Madrid, Luka Modric, va fi nevoit să rateze meciul tur din Supercupa Spaniei cu Barcelona. Internaționalul croat a fost eliminat în partida retur cu Atletico din Supercupa Spaniei jucată în 2014, de atunci Real nu a luptat pentru acest trofeu.

Luka Modric va rata prima partidă cu Barcelona din Supercupa Spaniei

Primul meci dintre Barcelona și Real se va juca pe 13 august în capitala Cataloniei, returul  se va juca 3 zile mai târziu la Madrid.

Echipa pregătită de Zinedine Zidane are un moral bun înaintea duelului cu eterna rivală. Gruparea de pe Santiago Bernabeu a câștigat Supercupa Europei, după ce a învins-o pe Manchester United cu scorul de 2-1

Pub

Pe de altă parte, noul antrenor al Barcelonei, Ernesto Valverde, va putea miza pe toți jucătorii săi.

În sezonul trecut, cele două formații s-au întâlnit de două ori în campionatul Spaniei. În primul meci disputat pe Camp Nou, echipele s-au despărțit la egalitatea, scor 1-1.

Cele două formații au făcut spectacol și în meciul de pe Santiago Bernabeu, atunci când Barcelona a reușit să se impună cu scorul de 3-2, golul victoriei fiind marcat de către Lionel Messi în ultimele minute de joc. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub