(live/update) Ședința Parlamentului s-a încheiat: Deputații au votat toate proiectele

(update 13:00) Deputații au revenit în sală și au votat toate proiectele. 

(update 11:10) Deputații au terminat de analizat proiectele și vor reveni la procedura de vot la ora 13:00. 

(update 10:35) PSRM a venit în Parlament cu inițiativa de a micșora de două ori impozitele și accizele pentru benzină și motorină, care va oferi un sprijin substanțial populației și producătorilor autohtoni în această perioadă dificilă.

(update 10:31) Partidul Comunist face declarații de presă în timpul ședinței Parlamentului, după ce o inițiativă legislativă nu a fost susținută.

(10:00) Parlamentul se convoacă într-o nouă ședință plenară. Pe ordinea de zi sunt 10 proiecte de lege, printre care se regăsește și Proiectul legii pentru modificarea Legii fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pe anul 2018. 

Foto: UNIMEDIA

De asemenea, Biroul Permanent al Parlamentului a anexat și un supliment la ordinea de zi, unde se regăsesc alte opt proiecte de lege, printre care și Proiectul de lege pentru modificarea articolului 38 din Codul audiovizualului al Republicii Moldova. 

UNIMEDIA retransmite live. 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.