(video/update) Ucraina: Șoferița Lexus-ului, acuzată de moartea a cinci oameni, a fost arestată pentru 60 de zile

(update 19:40) După câteva ore de ședință, judecătorii de la Harkov au decis arestare pentru 60 de zile a șoferiței care miercuri seara a lovit în plină viteză 11 pietoni care se deplasau pe trotuar. În urma impactului, cinci au decedat, iar alți șase se află în spital.

Procesul continuă, iar tânăra riscă până la 10 ani de închisoare.

(video/update) Ucraina: Șoferița Lexus-ului, acuzată de moartea a cinci oameni, a fost arestată pentru 60 de zile
(Foto: Nikolay Krivolapoff)

(ora 15:18) La Harkov a început procesul împotriva șoferiței Lexus-ului, acuzată de moartea a cinci oameni și rănirea altor șase. Potrivit anchetatorului, tânăra ar fi fost sub influența drogurilor în momentul teribilului accident.

Rezultatele examinării au fost primite chiar înainte de începerea ședinței de judecată.

Pub

Fiind întrebată de către jurnaliști dacă își recunoaște vina, Elena Zaițeva, ar fi declarat că nu își asumă răspunderea, scrie presa ucraineană.

Totodată, jurnaliștii din Ucraina menționează că în fața Judecătoriei, unde are loc procesul în acest caz, este prezentă o echipă de medici și o ambulanță, întrucât bănuitei i s-ar fi făcut rău.

(update 16:10) „Din imaginile video putem vedea cum mașina de model Volkswagen s-a izbit violent de Lexus. Din această cauză, nu înțeleg de ce pe banca acuzaților nu este și conducătorul celuilalt automobil, care a fost implicat în acest accident”, a menționat apărătoarea Iulia Cozari.

(update 15:30) Avocata suspectei a solicitat amânarea ședinței de judecată pentru două zile. Motivul invocat de către apărătoare este că bănuita ar fi luat medicamente calmante în urma impactului, ceea ce ar fi influențat rezultatele analizelor de sânge.

„Îmi pare rău pentru situația creată și că au avut de suferit acești oameni. Sper ca membrii familiilor victimelor să accepte ajutorul financiar din partea părinților mei”, a declarat Elena Zaițeva.

Suspecta riscă până la zece ani de pușcărie.

Urmăriți live ce decizie vor lua magistrații în cazul șoferiței automobilului de model Lexus, care acum două zile, a lovit mortal cinci oameni și a rănit grav alți șase în orașul Harkov.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub