Citește toate știrile la acest subiect

(video) O nouă ședință de judecată în cazul Brăguță: A fost audiat tatăl lui Andrei Brăguță și prelungite mandatele de arest a doi bănuiți

Astăzi a început cercetarea judecătorească în cazul lui Andrei Brăguță. A avut loc audierea tatălui lui Andrei Brăguță și au fost prelungite mandatele de arest a două persoane.

Deținuții care sunt acum cercetați penal l-ar fi ținut pe Andrei Brăguță circa 2-3 ore la podea, fapt care ar fi putut dezvolta pneumonia, a mai arătat ședința de judecată de astăzi.

(video) O nouă ședință de judecată în cazul Brăguță: A fost audiat tatăl lui Andrei Brăguță și prelungite mandatele de arest a doi bănuiți
(Foto: UNIMEDIA)

Debutul bronhopneumoniei, depistate la Andrei Băguță a apărut în perioada aflării acestuia în custodia statului, se arată în rapoartele de expertiză, a declarat procurorul pe caz, Ruslan Lupașcu. Amintim că expertiza medico-legală a arătat că Andrei Brăguță a mruit din cauza bronhopneumoniei.

Pub

Menționăm că, ultima ședință în acest dosar a fost amânată pe motiv că avocatul unuia dintre inculpați s-ar fi îmbolnăvit și ar fi fost internat în spital.

Atunci, unul dintre avocații familiei Brăguță, a sugerat că aceste tergiversări sunt făcute pentru ca mass-media să-și piardă interesul față de acest dosar.

„Nu cunoaștem motivele de ce se întâmplă atât de multe amânări consecutiv, cel puțin astăzi s-a invocat că un avocat s-ar afla în spital, cu toate că nu au fost prezentate probe doveditoare. Ca și cetățean vă pot spune că aceste tergiversări sunt făcute pentru ca mass-media să-și piardă interesul față de dosar”, a conchis Vadim Vieru.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub