(live) Moldova - Țara Galilor 0:2. Galezii înscriu în minutul 80 prin Robson-Kanu și în prelungiri prin Aaron Ramsey

(update 23.35) Final de meci. În ultimul minut al prelungirilor, Aaron Ramsey a șutat din margina careului, iar mingea, deviată de un fundaș moldovean a ajuns în plasa porții apărate de Ilie Cebanu. Imediat după reluarea partidei, Dedov a șutat din unghi, dar mingea a lovit bara.

(update 23.34) Șansă uriașă ratată de Moldova. Andrei Cojocaru a șutat plasat în colțul lung, dar portarul galez a respins cu un reflex uluitor.

(update 23.21) Țara Galilor înscrie prin Robson-Kanu după o fază superbă creată de noua minune a fotbalului galez - Ben Woodburn. La cei 17 ani ai săi, Woodburn a făcut o cursă de senzație pe partea stângă, a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Robson-Kanu.

(update 23.12) Faze fierbinți la poarta apărată de Ilie Cebanu, însă Alexandru Epureanu salvează în extremis o minge centrată de pe flancul stâng.

(update 23.08) Dublă ratare a celui mai bun jucător moldovean de pe teren. Artur Ioniță a pătruns pe stânga, a ieșit unu la unu cu portarul, însă în locul unui șut pe poartă a ales să dea o pasă. Din cornerul rezultat, a lovit din nou cu capul, dar pe lângă poartă.

 

 

 

 

 

(live) Moldova - Țara Galilor 0:2. Galezii înscriu în minutul 80 prin Robson-Kanu și în prelungiri prin Aaron Ramsey
(Foto: fmf.md)

(update 22.57) Fază extrem de frumoasă a naționalei Moldovei creartă de Artur Ioniță. Mijlocașul naționalei a trecut prin dribling de doi adversari, i-a pasat lui Dedov care a șutat periculos, iar mingea a fost reținută sigur de portarul galez. Imediat, la partea cealaltă, Robson-Kanu a șutat extrem de periculos, dar mingea a trecut pe lângă bară.

(update 22.50) Primul șut periculos pe poartă al reprizei a 2-a i-a aparținut lui Bale, dar Ciobanu a fost pe post și a reținut mingea. 

Pub

(update 22.26) Primul atac mai suținut al naționalei Moldovei. Centrarea periculoasă a lui Pașcenco a fost respinsă cu greu în corner de apărarea adversă.

(update 22.17) Șut periculos al galezilor. Fundașul Ben Davis a șutat de la 25 de metri, mingea trecând puțin pe lângă poarta apărată de Ilie Cebanu. (update 22.09) Mare ocazie Moldova. La o lovitură liberă, Ioniță a câștigat un duel la cap în careul advers, iar portarul galez a scos cu dificultate. Arbitrul însă a semnalat o poziție de offside.

(update 22.04) Prima mare ocazie a partidei. Gareth Bale a șutat puternic în stilu-i caracteristic, Ilie Cebanu a respins în față, dar Aaron Ramsey nu a reușit să-l învingă pe portarul naționalei Moldovei. 

Meci de gală în această seară la Chișinău. Pe stadionul Zimbru din capitală se întâlnesc în preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din Rusia, 2018, naționalele Republicii Moldova cu cea a mult mai titratei Țării Galilor. 

Meciul se anunță unul de foc, iar toate biletele la partidă au fost deja vândute. În timp ce Moldova luptă pentru onoare și evitarea ultimului loc în grupă, echipa lui Gareth Bale își propune cu orice preț calificarea din grupe. 

Selecționerul Igor Dobrovolschi a alcătuit următorul 11: Ilie Cebanu, Bordian, Posmac, Epureanu, Razgoniuc, Graur, Anton, Pașcenco, Ioniță, Dedov si Gânsari.

Meciul va începe la ora 21.45 și va fi transmis în direct și pe UNIMEDIA. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub